Fra 1. januar trådte Dan Femoen inn som partner i ADI Advokater AS. Med partneropprykket styrker vi kompetansen vår innen arbeidsrett.

Dan Femoen er tatt opp som partner i ADI Advokater fra 01.01.23, etter å ha vært advokat i firmaet siden 2021. Femoen er spesialist innenfor fagfeltet arbeidslivets rettsforhold, og bistår både virksomheter, organisasjoner og privatpersoner. Hans erfaring og faglige kompetanse omfatter både tvister og prosedyre, og han har de siste årene jobbet med et stort antall forhandlingssaker.

– Jeg gleder meg veldig til å bli med videre i å utvikle et nisjefirma innenfor arbeidslivets rettsforhold. I ADI Advokater ser jeg frem til å bidra med min erfaring på viktige og spennende prosjekter, særlig innen gransking og oppsigelsesprosesser , sammen med svært dyktige og hyggelige kollegaer, sier Femoen.